Nieuwe taal leren? Learn today!

Wil je snel, vlot en leuk leren, ben je op het juiste adres. Voor Portugees, Spaans, Nederlands of Engels kan je contact op nemen, cursussen op maat voor jong en oud! Live of online, voor iedereen bereikbaar!

Spaans, Portugees en Engels

6 weken cursus

Voor iedereen die vastberaden is om snel een nieuwe taal onder de knie te krijgen! We gaan samen aan de slag met een leuke methode, je leert spreken en begrijpen en kan na 6 weken al je verhaaltje doen. Ideaal voor wie op vakantie met de locals wil praten of voor wie indruk wil maken op buitenlandse klanten!

Eigen Tempo

Voor wie samen met mij de diepte in durft. We gaan minutieus aan de slag, leren alles in detail en op JOUW tempo. Deze cursus kan zo lang of kort zijn als je wil en je kan erop vertrouwen dat je de taal van binnenste buiten zal leren kennen! Ook de cultuur en gewoontes zullen aan bod komen. Ideaal voor taalliefhebbers op alle niveaus, (toekomstige) expats en horeca medewerkers.

Old & Gold

Deze cursus wordt speciaal op maat gemaakt voor alle opa's en oma's die iets leuks en nuttigs met hun tijd willen doen. Een taal leren op latere leeftijd heeft veel voordelen! Het is een gezellige tijdsbesteding, het houdt de hersenen jong en soepel, je leert een nieuwe taal en cultuur, kortom, je wordt er nog wijzer van! Ideaal voor moderne 50 plussers die gretig zijn naar nieuwe kennis.

Nederlands NT2

Wil je binnenkort je NT2 examens doen? Of gewoon je Nederlands verbeteren? Ik zal je precies leren wat je nodig hebt, we gaan samen trainen en oefenen voor het examen en je zal slagen! Je zult snel en vlot Nederlands leren spreken, begrijpen, lezen en schrijven. Deze cursus duurt minstens 8 weken en is ideaal voor buitenlandse migranten, van alle leeftijden die graag meer en beter Nederlands willen spreken en/of zich goed willen voorbereiden op het staatsexamen.

Tarieven

Alle cursussen worden op maat gemaakt, er wordt voortdurend geluisterd naar je wensen, moeilijkheden en doelen. Ook zal de lesmateriaal aangepast zijn naar je interesses. De lessen kunnen live worden gevolgd (omgeving Barneveld) of via Skype.

  • 6 lesuren pakket: 90 €
  • 12 lesuren pakket: 170 €

Deze prijzen zijn exclusief materiaal en eventuele reiskosten. Neem vrijblijvend contact op, voor meer informatie en mogelijkheden.

Contact

Wie ben ik

Mijn naam is Bárbara Oliveira, geboren in Brazilië en getogen in.. tja, veel verschillende plekken. Daar heb ik mijn brede talenkennis aan te danken. Ik wil deze kennis graag delen met anderen die ook soms ver van huis zijn en zich toch thuis willen voelen. Met 7 jaar ervaring als taaldocente in verschillende landen, kan ik zeggen: Ik ben hier goed in! Ik weet waar mensen vaak tegen aan lopen en ik weet hoe ik mijn leerlingen het beste kan helpen om hun doelen te bereiken. Ik hou van dit vak en ben zelf altijd aan het leren. Ik kan goed met verschillende mensen uit verschillende culturen en met verschillende leeftijden omgaan want ik weet ondanks al die verschillen zijn we allemaal gelijk. Ik kijk ernaar uit om jou ook te helpen met het verbreden van je (talen)horizon!

Contact

Bárbara Oliveira Learn Today Stuur mij een berichtje op bch.oliveira@gmail.com of via de telefoon +31 638642050.